Skrekk og gru

Her kommer en litt forsinket oppdatering fra film og foto fronten. Mette og utvilte etter juleferien er vi klare for nye utfordringer og de kom ikke med store mellomrom. 
Første oppgave etter ferien var en videreføring av «landskap» som vi startet så vidt med før jul med en utstilling i galleri dusj for det meste fra arboretet. Denne gangen sto vi mer frie til hvordan vi ville håndtere temaet og ble oppfordret til å ta bilder både med og uten himmel samt med og uten ukulele. 10. januar greide mer eller mindre hele klassen å stille ut flere interessante landskapsbilder med kreative motiver i både analogt og digitalt format. Utstillingen ble tradisjonen tro åpnet med tale, champagne(brus) og sjokolade. 

Image

Image

Foto av Knut-Inge Johnsen. 

Etter en vellykket utstilling lå neste oppgave for tur: nok en kortfilm! Denne gangen var skrekkfilm sjangeren sterkt hintet til i oppgavebeskrivelsen så det ser ut som det er det alle lager. I skrivende stund er de fleste ferdig med manus, funnet skuespillere og klare for filming. 
Men ikke nok med det. Da kortfilmprosjektet for det meste er i Lars’ regi, måtte vi selvfølgelig få en oppgave av Knut-Inge også. På fredag skal nok en utstilling stå klar med stilleben som tema. Her er er inspirasjon: 

Image

Image

Image

Med mange deadliner og lite tid så sier jeg peace og håper på mange spennende, skumle, overraskende og nytenkende resultater! 🙂 

– Yordana, film og foto

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s