– Bedre enn jeg noen gang kunne drømt om

Hei, jeg heter Ingeborg Lunde Frøysaa. Jeg er en 19 år gammel jente fra Kristiansand. Og jeg går på Fana Folkehøyskole på linja ”Klassisk Fotografi”.

Det er mange grunner til at man burde gå på Folkehøyskole. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg tror at de fleste som har gått/går på FHS kan si seg enige i mye av det jeg har å si. I hvert fall de som har gått/går her på Fana FHS.

Folk er her av forskjellige grunner. Jeg personlig fordi jeg ikke har bestått VGS, og er usikker på hva jeg vil studere og jeg trengte et «friår». Jeg trengte fri fra karakterer og press. Og bare den følelsen å komme seg vekk fra det gamle, og gjøre noe nytt var noe jeg virkelig trengte.  Folkehøyskole var vel egentlig et forslag som mamma kom med. Et forslag jeg var utrolig skeptisk til med det første, men jeg bestemte meg for å søke uansett. Før jeg begynte husker jeg at jeg tenkte at “hvorfor skal jeg gå på FHS, det er jo bare rare folk der” og “Jeg kommer til å bli lei etter en mnd” osv osv osv. Vi går inn i en ny måned nå, og det er bare litt under fire måneder igjen her. Jeg sier bare fordi tiden går så utrolig fort, og jeg skulle ønske at vi skulle være her for alltid(nesten).

Fana Folkehøgskole har vært så utrolig mye bedre enn jeg noen gang kunne drømt om. I løpet av mine 20 år på denne jorda, er disse månedene på Fana helt klart noen av de beste. Det er selvfølgelig ting å ta fra her og, på lik linje med alle andre skoler, steder og miljøer. MEN: jeg har aldri følt meg så velkommen, så verdsatt og så ønsket som her.

Jeg har fått så mange nye, og fantastiske inntrykk og erfaringer som jeg helt klart vil ta med meg videre i livet. Jeg har opplevd ting jeg aldri kommer til å glemme (og vi er enda bare i februar). Og jeg var fått venner for livet. 

Jeg gleder meg til å komme tilbake til skolen etter feriene, og de helgene det ikke skjer noe er nesten litt kjedelige fordi jeg trives så godt på skolen. Det er ord jeg aldri trodde jeg kom til å si, men slik at det blitt. Jeg anbefaler alle på sterkeste å søke Fana Folkehøyskole. Jeg kan garantere et år helt utenom det vanlige! Et år med ren glede. Og et år du aldri kommer til å glemme.

Tekst og foto: Ingeborg Lunde Frøysaa

Les mer om linja Klassisk Fotografi.
Søk skoleplass her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s