Fotoklassen på tur til Venezia

Nå har fotolinjen akkurat kommet hjem fra en veldig fin uke i Venezia. Det har vært en uke med mange fine opplevelser, god mat og veldig fint vær. Første dagen brukte vi bare til å vandre litt rundt i byen og bli kjent.

Den ene dagen dro vi ut på båttur med norsk guide, dette var en veldig gøy opplevelse. På turen dro vi innom den fargerike øyen Burano hvor alle husene er i ulike farger. Vi var også innom øyen Torcello og en øy som heter San Francesco del Deserto hvor det idag ligger et kloster som vi fikk en omvisning på.

I tillegg dro vi en tur til Verona hvor vi så på balkongen til Julie. Vi var ikke alene om å ville se den kjente balkongen, for der var det stappfullt med folk. På bildene under ser dere den kjente ballkongen fra Shakespeare Romeo og Julie og en vegg hvor kjærestepar har hengt opp hengelåser hvor det er gravert inn navn.

Vi var også en tur innom øyene Giudecca hvor vi var på en veldig fin fotoutstilling, og på Murano hvor vi fikk være med å se på en av dem som drev med glassblåsing.

Det er som kjent ikke biler i Venezia, all transport skjer med båter. Her fikk vi se mange fine kanaler og broer, og en populær turistattraksjon er å ta en gondol tur i kanalen. Men det er også veldig fint å gå rundt omkring i byen fordi det er så vanvittig mange fine motiver å ta bilder av

Vi på foto har alt i alt hatt en veldig fin tur og jeg tror alle sitter igjen med gode minner, erfaringer og ikke minst fine bilder etter denne turen!

Og til deg som vurderer eller skal gå Foto på Fana til neste år; gled deg! Ikke bare til studietur, men også til hverdagen her i Bergen. 

– Martine (Foto)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s