Jakten på julestemningen

Nå som desember er godt i gang er det på tide å finne julestemningen igjen. Enkelte av oss har tidvis hatt julestemning siden midten av sommerferien, men for andre trengs det nok flere tiltak for å finne den igjen. Vi her på Fana har kommet godt i gang med ting som kan få alle og enhver i julestemning.

I peisestuen er det blant annet visning av jul i blåfjell og jul i svingen hver dag etter kveldsmat, så her er det mulighet til å både få seg litt julestemning og mimre tilbake til barndommen.  Man kan også titt og ofte høre julemusikk og allsang rundt omkring på hele skolen, så det er nesten umulig og ikke få julestemning her.

På foto har vi også hatt en liten jule photoshoot hvor vi fant frem de mest julete klærne vi kunne finne. Det resulterte i både stygge julegensere, marius gensere, julelys og julesokker, og får å få skikkelig julestemning hadde vi koselig julemusikk i bakgrunnen.

Det har også vært et lite juleverksted her på skolen slik at vi kunne få laget noe julepynt til både rommene våre og korridorene. Så for øyeblikket sitter jeg på rommet mitt omgitt av julelenker, stjerner, juletrær og snøfnugg som vi selv har laget. Vi  har og fått et koselig lite juletre på tunet, som også bidrar til litt julestemning.

– Martine (Foto)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s