Søndag på Fana

Roen har senket seg etter en forrykende elevkveld i går. Tema var halloween og alle hadde pyntet seg i sine skumleste kostymer. Det er ikke en underdrivelse å si at kvelden var en suksess.

Men det er ikke det jeg skal snakke om idag. Tema for dette blogginnlegget er nemlig en instutisjon i seg selv, som jeg tenker er viktig å dele med folket.

På søndager på Fana finner du ikke alle men et knippe våkne sjeler til frokosten klokka ni. Vi håper alltid på bacon, og fikk idag servert gode bløtkokte egg. 

Oss på vei til butikken i høstværet


De mest våkne vil vurdere en tur i nærområdet. Japanhagen og aboretet er rett i nabolaget og fint for late mosjonister som de fleste av oss blir på skolen.

Kristian strikker skjerf i peisestua


Det er ikke mye program på søndager. Det gir oss tid til å utvikle nye hobbyer, kose oss og drikke kaffe. Akkurat nå sitter vi en gjeng i peisestua og strikker. Ellers er det stille på skolen. 

Roen har senket seg over Fana og vi får alle tid til å slappe av og samle energi til en ny uke. Det gir oss tid til å glede oss til mandag igjen, og det er en veldig god følelse.

Mimi, elev på billedkunst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s