Da var skoleåret 2016/2017 i gang for fullt!

IMG_20160902_140510I dag er det mandag, første dagen i den tredje uken på Fana Folkehøgskule. Vent… Allerede? De to første ukene har gått så utrolig fort! Det er som om vi startet her i går. Samtidig føles det for mange som om perioden har vart mye lenger, ettersom vi lever tett på hverandre hele døgnet. Nå som de første ukene har gått, har folk blitt varme i trøya og begynt å slå seg til ro på skolen.

Opplegget på skolen var i starten veldig ukjent. Nå er det del av en strukturert hverdag. Vi er ferdig med en uke hvor hovedfokuset har vært å bli kjent med hverandre, og har kommet i gang med linjetimene. Den første runden med valgfag er på plass, og det samme gjelder seminarene på lørdagene. Etter travle skoledager er det alltid deilig med søndagsfri. Som elever på folkehøgskole har vi mennesker rundt oss hele døgnet, og trenger å lade opp til uken som ligger foran oss. Da er det fint å kunne trekke seg tilbake til skolens internater.

Snapchat-8570632989122807932Noe av det beste med Fana fhs så langt, er menneskene her. Engasjerte, imøtekommende, spennende personer som alle er ute etter et annerledes år, kanskje til og med en ny start. Nå skal vi by på oss selv, ta på oss nye utfordringer, lære nye ting, og bevege oss lenger ut av komfortsonen enn vi hadde planlagt. Vi har blitt møtt av en dedikert og kreativ stab ved skolen. Lærere, stipendiater, og andre i administrasjonen har ønsket oss velkommen til dette skoleåret – Det beste året i livene våres.

Vel, det var en liten oppdatering fra skoleåret så langt. Snart drar noen av oss for å bade, ettersom det er så fint vær i dag. Ja, det finnes soldager i Bergen også! Regnet er heller ikke så avskrekkende på folk som mange tror – Bergen er nydelig både i sol og regn, og det samme er folkehøgskolen på Milde!

Ønsker du et nærmere innblikk i min skolehverdag på Fana Folkehøgskule? Følg meg gjerne på sosiale medier! Snapchat/Instagram: Danuhau. Skolen har også en egen brukerkonto på Instagram: Fanafolk

– Daniel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s