Trinidad, Cuba

DSC_0298
DSC_0301

DSC_0488.JPG

DSC_0384

DSC_0511.JPG

Jeg tror de fleste i klassen likte seg litt bedre i Trinidad enn i Havana. Sannsynligvis mye på grunn av både større og bedre rom; stranda; hyggelige caféer og restauranter; den avslappende atmosfæren og at vi fikk spille to konserter der (pluss at jet-laggen gradvis forsvant). Vi hadde også kurs i cubansk musikk hvor vi ble delt inn i grupper ut ifra hva slags instrumenter vi ville spille og lærte oss to sanger, en cha-cha-cha/bolero og en tradisjonell cubansk sang, som vi fremførte på den andre og siste konserten vi hadde.

Det var en del aktiviteter som var frivillige – for eksempel dykking i grisebukta, ridetur i fjellene til en lagune hvor vi kunne bade og et salsakurs. Jeg ble med på alt siden det virket både morsomt og det dyreste kostet likevel bare 35 dollar (ca 300kr).

Ellers tilbrakte vi mesteparten av tiden på å drikke lemonade, henge på stranda og på å utforske den kardemommeaktige byen både på dag og kveldstid.

Om det er noen fremtidige musikk-studenter som leser dette her, så vil jeg bare si at denne turen er nok høydepunktet for året og jeg anbefaler å være med på alt som tilbys. Og ikke minst: gled dere!

 

– Anna

P.S: en film kommer senere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s