Dei mørke tidene…

image

I dag ble Fana Folkehøgskulen sterkt rammet av stormen «Nina». Elevene som bodde i Øst og Nord hadde store vansker med å komme seg tørt og varmt til peisestuen, i Vest.

Tilsynslæreren i kveld var Knut-Inge, som hadde planer for ikveld at vi skal se på en koselig film med deilige franske pølsebrød. Siden det var en lørdag har allerede noen begynt å dra ut til byen for å feire noen sin bursdag og kjøpe noe søtsaker til lørdagskos.

Dessverre ble dette vanskelig for oss alle; Stormen «Nina» har dyttet noen trær på veien slik at de elevene som var på vei hjem, kom seg ikke videre. De som var i byen måtte finne seg et hotell for å overnatte og noen var heldig nok til å få et skyss veien opp til skolen. Stormen «Nina» har også gjort at strømmen gikk ut fra rundt klokken 16-17 tiden. Det gjorde noen mobileiere nervøse pga. lite batteri.

Senere kom vaktmesteren Paul med ved for peisen i peisestua for å varme oss opp. Da kom Knut-Inge på en idé; Han grillet pølsene (dessverre var de ikke franske) og reddet kvelden for de mest sultne elever.

Gjennom denne blackouten koste alle seg i peisestuen med filmer og spill, mens noen sang «Per Spelmann» i bakgrunnen.

MEN PLUTSELIG SKJEDDE DET ET MIRAKEL

Da klokken slo rundt 21.50 blinket lysene på taket og alle jublet av glede! De som ikke hadde strøm på sine elektroniske dingsebungser sprang til rommene sine og fikk dem ladet.

La oss håpe at strømmen varer forevig og alltid.

image

image

– SYP.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s