London trip!

Mye kan sies om turen, det kan bli mange paragraf og mange bilder, men så mye plass kan jeg ikke bruke. Vi bodde på ved High street Kensingthon og det var en utrolig lang shopping gate! Mange spisesteder og mange klesbutikker. Var vi flinke til å oppdatere de gjenværende på Fana om hvordan vi hadde det? Nei, så langt ifra, men det er fordi vi koste oss og hadde det utrolig koselig og moro der!

DSC_0376

Vi har sett mange teater og forestillinger. John, The house that will not stand, Grand Guignol, La Soiree. Det har vært forskjellige tours og workshoper. Men den ene tingen jeg tror alle gledet seg mest til var Les Miserables! En helt fantastisk forestilling som anbefales på det sterkeste! Dagen etter vi så den dro vi på tour på scenen og backstage. Workshop hadde vi også der.

DSC_0561

DSC_0566

 

Når man er i London er det å se vaktskifte ett godt tema. Vi dro til Buckingham Palace og så på det store vaktskifte med marsjer, ridende vakter og nydelig vogner som ble dratt av herlige hester!

DSC_0543DSC_0550DSC_0554

Ikke minst ett bilde jeg syntes er helt fantastisk!

DSC_0539

Hvordan kan man være en drama klasse i London uten og besøke The Globe? Det går jo ikke, så vi tok en tur dit også. Mange inntrykk og mye historie der. Hent nydelig og sjarmerende sted.

DSC_0483

Vi endte opp på en workshop der vi fikk høre litt om kostymene og en av oss var så heldig og fikk prøve på ett kostyme.

DSC_0508

Så er det bare noen bilder som vi tok mens vi var ute og gikk =)

DSC_0426DSC_0399 DSC_0421 DSC_0435 DSC_0442

Det er en person jeg vil si tusen takk til! Det er en veldig omsorgsfull person som vil det beste og ønsker alle det bra. En som tok vare på at alle kom fram og ga oss mange beskjeder. Men en ting skal jeg si. Dette er en veldig tålmodig og morsom person. Det er sjeldent vi ikke for oss en god latter. Tusen takk, Stein Ove! Tusen takk for at du planla denne turen til oss!

DSC_0524

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s