Bedre sent enn aldri?

Det er en stund siden vi har startet på Fana Folkehøgskole nå, men det er vell noe som heter bedre sent enn  aldri?

I det man  kjørte opp veien mot Fana med fullpakket bil og familie man egentlig ikke ville si hade til enda. Det virker som om det var lenge siden.

10672180_708684735869459_9223233818571227168_n

Jeg heter da Ida og går på Drama linja. Grunnen til at jeg søkte meg på Drama på folkehøgskole er fordi det er en helt fantastisk mulighet man får i livet. Det er en mulighet man må gripe.

1912320_732528390151760_1427593173271058510_n

 

Vi har gjort en del nå på Drama linja. Det er veldig moro, hardt arbeid og utrolig herlig å være der! Med medelevene, lærene og alt man lærer og ikke minst får muligheten til og oppleve.

Vi hadde den aller første elevkvelden her og det vi hadde forbredt som underholdning var da våre egne historier med lydteppe. Eneste tingen man ikke tenker helt over er at lydteppe ofte er dekket pga musikk, men ikke de første ukene her nei. Vi lærte og lage lydteppe til de forskjellige historiene. Veldig spennende, men vi har da gjort mer også. Teater forestilling har vi sett på. Medeland het forestillingen og den var helt fantastisk. Man ender med og sitte og tenke etter å ha sett den. Etter min mening er det den beste type teater.

images

 

De siste to ukene har vi jobbet med ei som heter Marte i ett alvorlig prosjekt. TIU, Teater i Undervisning. Kort fortalt sa tar man med seg publikum inn i skuespillet og lar de kjenne på følsen til de setingene vi har spilt. Vi tok opp tema som mobbing, utestenging, homofili. Veldig morsomt å få den muligheten til og vise og lære dette til noen av de andre klassene.

For øyeblikket så jobber Drama som frivillige på teaterfestivalen, MinimidiMaxi. Der driver vi med er stort sett å sitte som brannvakter. Hjelper til med innrigg og passer egentlig bare på skuespillerne har det bra=)

Dette er da en liten oppsummering på hva vi i Drama har gjort fram til nå =) Mer kommer senere^^

– Ida

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s