Studietur til Irland.

Irland-turen startet på akkurat samme viset som Berlin-turen. Alle skulle komme seg til Gardermoen på egen hånd, ved mindre de dro fra Bergen sammen med lærerne, bare at denne gangen var det litt annerledes. Vi ankom Dublin flyplass og ble straks ført til en Paddywagon-buss. Sjåføren var guide og kjørte oss til The Globetrotters/The Townhouse. Senere på dagen var det vandring i sentrum og deretter middag med »Folklore, fairies, food and music».

Image

Image
I dublin var vi innom Gallery of Photography og Guinness Storehouse, i tillegg var det en frivillig tur til Howt for de som ville – resten fikk gjøre som de ville. Senere den kvelden dro vi på en Literary Pub Crawl og ble ledet fra pub til pub av to skuespillere.
Vi fikk møte den tidligere læreren til Stian når han studerte ved Griffith College i Dublin, Hector Heathwood – som er en fetisj-fotograf.

Image

Gallery of Photography.

Etter fire veldig fine dager i Dublin, dro vi videre til Belfast! Der vi senere på dagen dro på en Belfast Mural Tour før det ble middag på Morning Star og senere en tur på Maddens Pub for de som hadde lyst.

Vi var så heldige at vi fikk en fantastisk opplevelse av den irske naturen – vi dro ut til Carric-a-rede ropebridge og senere Giant’s Causeway.

Har dessverre ingen bilder fra Carric-a-rede ropebridge, siden jeg var aaalt for livredd til å ta noen bilder.

Image

Giant’s Causeway.

Image

Giant’s Causeway.

Image

Helt fantastiske steinformasjoner!

Vi var også innom Titanic-museet og Crumlin Road Gaol (fengsel). Dagen etter bar det ut på utflukt igjen – denne gangen til Derry/London Derry hvor vi fikk møte en helt fantastisk mann som også var vår guide for turen. Vi dro til et veldig gammelt soltempel, m.m.

Siste dagen var fridag hvor folk gjorde som de selv ville – men de fleste slappet av og pakket tingene sine.

Det kan nok sies at det ble en del pizza på hostellet, men middagene ute var helt fantastiske.

 

Maren, Fotografi & Film.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s