Hva i alle dager skjedde med bloggingen?

Oioi, gjett hvem som nettopp kom på at hun skulle skrive blogginnlegg på vegne av klassen? Og som bare har skrevet ett innlegg hittil? Jo, nettopp. Meg. Maren. Men nå blir det andre boller!

Så – hva har vi i Fotografi & Film gjort hittil dette skoleåret? Jo, vi har gått igjennom utallige anerkjente fotografers arbeid og noen innen filmbransjen, vi har sett på utrolig mange fantastiske bilder, vi har hatt flere utstillinger (Holga & Småformat-bilder, Berlin-bilder, Workshop & Landskap-bilder og Stilleben-bilder), vi har hatt Workshop med Øyvind Hjelmen – www.oyvindhjelmen.com – som viste seg å være en veldig interessant workshop hvor vi fikk et godt innblikk i hva Hjelmen har jobbet med innen fotografi + hans konstruktive kritikk på bilder vi selv tok iløpet av workshopen. Alt i alt var det en gøy og lærerik workshop!

Vi har vært en del i mørkerommene med framkalling av småbilde-ruller + holga-ruller og deretter i papirmørkerommene hvor vi har fått bildene våre på papir! Har brukt utrolig mange timer der nede, og det er så utrolig gøy å lære noe nytt hver gang man går dit! Det er nesten helt mørkt, med bare litt rødt lys fra en lampe på veggen – og når man setter på musikk og har selskap der nede, er det en helt fantastisk opplevelse. Eneste »ulempen» er at man glemmer helt av tiden, så man blir gjerne der nede i flere timer (ved mindre man setter på alarm på mobilen, haha).

Vi har også hatt seminar – det var utrolig gøy, men også stressende. Lørdag 7. desember skulle vi ha seminar, og siden jeg var seminarleder så måtte jeg sørge for at vi fikk planlagt alt som skulle skje. Jeg måtte se til at alle gruppelederne hadde ordnet det materialet de trengte, og jeg var så stressa lørdags morgen, at jeg hadde helt glemt å ordne materiale til min egen post! Så på en halvtime fikk jeg satt sammen en post med problemstillinger knyttet opp mot fotografi og media, o.l. Utrolig nok gikk seminaret så og si knirkefritt, og vi fikk god respons i ettertid!

Siden vi har hatt utstilling med bilder fra Berlin, skjønner dere sikkert at vi allerede har vært på studietur. Rett etter høstferien dro vi avgårde til Berlin, og hadde en helt fantastisk uke der borte! Vi fikk se Brandenburger Tor, den flotte (men skumle) utsikten fra TV-tårnet, Checkpoint Charlie-museet, Filmmuseet, East Side Gallery (Berlin-muren), konsentrasjonsleiren Sachsenhausen i Oranienburg, Zombie Hospital (nedlagt barnesykehus), Spreepark (nedlagt tivoli/fornøyelsespark), dro på Nick Brandt-utstilling, og dagen før vi dro hjemover fant vi ut at vi var lei av å være landkrabber – så vi dro på sightseeing i en båt! I tillegg til alt dette dro vi innom mange fantastiske restauranter (deriblant en blinderestaurant kalt Nocti Vagus – vi spiste og drakk i komplett mørke, og vi var på Hard Rock Cafe som var en råtøff restaurant med DEN gode maten og drikken og musikken!), vi lærte oss U- og S-bane-systemet siden vi reiste med det hit og dit hver dag, og ikke minst så ble vi som klasse mer sammensveiset, og bedre kjent med hverandre!

Jeg skal prøve å legge ut masse bilder fra Berlin senere i kveld, eller iløpet av morgendagen, for å vise hvor gøy vi hadde det!
Har det litt travelt for tiden, med tanke på at det er vinterferie om 3 dager, og vi holder på med forberedelser til vår studietur nummer TO. That’s right! Vi er den eneste linja på Fana som drar på TO linjeturer iløpet av et skoleår! Og denne gangen setter vi nesene mot… IRLAND. Landet jeg alltid har hatt lyst til å oppleve! Vi skal innom Dublin, Belfast og en dagstur innom Derry. GLEDER MEG.

Men uansett, mange flere innlegg skal komme, og maaaange mange bilder fra diverse greier. Men nå er det kveldsmat! Snakkes!

Maren, Fotografi & Film.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s