Billedkunst i januar!

Hei og hå! Nå er vi allerede ferdig med årets første måned, og vi begynner å bli klar over at det bare er litt over 3 måneder igjen her på Fana! Hæ? Det kan da ikke stemme, har det virkelig gått så fort?

I kunstsalen har vi denne måneden for alvor begynt å snakke om studieturen vår til Nederland. Vi har endelig fått bestilt billetter og ordnet med overnatting i både Amsterdam og Rotterdam, og vi har snakket litt om hva vi vil gjøre når vi er der, og det er vel ikke til å legge skjul på at vi alle gleder oss veldig!

Helt i starten av året hadde vi foto-Lars i nesten to uker. Denne gangen kunne vi litt mer om analogt kamera, så nå fikk vi være litt mer kunstnerisk og prøvde oss på dobbel-eksponeringer, samtidig som det ble en del leking i mørkerommet!

Da Merthe kom tilbake begynte vi å planlegge elevkveld. Klassen var veldig usikker på hva som skulle være tema, for hva karakteriserer egentlig en kunstklasse? Vi endte til slutt opp med space-party, for vi ønsket å legge listen lavt for kreativ utkledning, så da var det bare å hamstre inn alt av småtteri som kunne bli til noe i galaxy-space-alien-cyborg-futuristisk-stilen! Det ble mye aluminiumsfolie og noen morsomme leker før vi serverte blå pannekaker, brus og gele i alle farger! Så avsluttet vi kvelden med film, først Sjørøverplaneten og så Moon for de ekstra interesserte.

20140218-112708 AM.jpg

20140218-112647 AM.jpg

20140218-112731 AM.jpg

20140218-112748 AM.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s