Musikklinja på folkehøgskulefestival/Øyoseminar

Tidlig torsdag morgen dro musikklinja med buss mot Stord sammen med Manger Folkehøgskule. Sammen med Agder og Jæren Folkehøgskule hadde vi blitt invitert av Høgskolen Stord/Haugesund til å komme på folkehøgskulefestival/Øyoseminar. Første dagen begynte med velkommen og infomasjon, det var også et band fra høgskulen som spillte. Alle måtte delta da det ble lagt opp til 20 minutters felleskor av «Vem kan segla». Dette blei tatt opp. Vi fikk også en student som skulle følge oss litt rundt. Først fikk vi høre om et internasjonalt prosjekt de hadde, vi var på rytmeworkshop, fikk infomasjon om musikkutdanningene, var på omvisning, hadde lydsjekk i aulaen og spiste pizza.

IMG_9621IMG_9671IMG_9731IMG_9819
Fredag blei Øyoseminaret åpna av stortingsrepresentant Jette Christensen. Temaet var musikk og opprør. Så var det et band fra høgskulen som spillte. Videre var det fire paralelle foredrag:
– Bernt Erik Pedersen – Om Morrissey – 30 års motstand
– Tom Roger Aadland – Om hvordan å kunne leve av å spille egen musikk
– Eilen Katinka Markussen – Om femirock og popprinsesser
– Karen Sofie Sørensen – BRAK – Masse nyttig til deg som musiker

Etter dette var det «Musikk, tekst og opprør» en forestilling hvor Frode Gytten leste tekst og Pedro Carmona-Alvarez sang og spillte gitar. Etter lunsj var det klart for dybdeintervju med Lars Vaular – hvor han fortalte om sine erfaringer rundt musikk og opprør. Så var det nok en gang klart for paralelle foredrag hvor vi kunne velge blant de vi ikke var på tidligere på dagen. Etter dette pakket vi sammen sakene våre og dro tilbake mot skolen. Alle kan vi vel være enige i at dette var en koselig tur samla som klasse, og gleder oss bare enda mer til vi skal reise til Cuba!

Marie, Musikklinja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s