Runas strikkeseminar

Hei! På Fana er det slik at man iløpet av året skal ha vært på minst 8 av de valgfrie seminarene, og mange begynner å nærme seg det antallet. Det har vært mye gøy å velge i, blant annet har vi hatt pinhole-seminar, hvor vi lagde enkle kameraer av ukulele-pappeskene, litt aluminium og fotopapir, vi har hatt Amélie-seminar, hvor vi så filmen «Den fabelaktige Amélie fra Montmartre» mens vi koste oss med Crême Brulée, og vi har hatt et seminar kalt «Kunst og Kebab» der dagen gikk med til å gå i byen og se forskjellig kunst, før de avsluttet med å spise kebab.

Men tenkte å heller fortelle om det siste seminaret som ble holdt, som Runa holdt på tirsdag. Hun hadde nemlig lagt merke til den spredende interessen for strikking her på skolen, og bestemte seg for å arrangere et strikkeseminar! Det viste seg å bli en suksess!

Det kom rundt 50 elever, altså over halvparten, til teaterkaféen hvor Runa hadde ordnet til med strikketøy til de som ikke hadde selv, levende lys og det som hører adventstiden til; gløgg, pepperkaker og klementiner! Så da satt vi der og koste oss mens vi alle samarbeidet om å lage et lappeteppe som alle kan ha på deling i peisestuen. Det ble med andre ord en veldig vellykket kveld som sikkert mange av oss kommer til å huske!

Image

IMG_0899

IMG_0898

Gløgg!

Image

En fornøyd Runa syr sammen lappeteppet

Image

Ari strikket for første gang, et spesielt øyeblikk for han!

Beklager for dårlig kvalitet på bildene, hadde bare mobilen for hånd da vi satt der!

– Alida, billedkunst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s