La meg presentere – Musikklinja!

Det er en stund siden vi kom hit til Fana folkhøgskule. Det har vært nok av tid til å lære sine medelever og lærere å kjenne, komme inn i nye rutiner og ny timeplan. Likevel har tiden gått så fort, det er nemlig ikke så lenge igjen til høstferie.
Natursti, konsert med PolkaBjørn og Kleine Heine, elevkvelder og seminarer. Mye har skjedd på kort tid.

Jeg tenkte jeg skulle presentere min linje, musikklinja! Vi en en god gjeng på 15 stykker med forskjellige kunnskaper og instrumentale ferdigheter, noe som ser ut til å passe veldig godt sammen. Vi begynte året med å lage vår egen komposisjon/sang. Den heter «Balladen om Lazy Stang» og ble raskt en hit her på Fana. Videre disse ukene har vært delt oss litt inn i forskjellige grupper for å covre forskjellige sanger. Videre har vi også lært litt teori om blant annet mikrofoner og programmet Pro Tools samt sett litt film/dokumentar om Rock & Roll.

Som oppladning til konserten vi hadde på onsdag dro hele gjengen til byen på mandag for å på konsert med Gammalgrass som består av Stian Carstensen (trekkspill, mandolin), Ola Kvernberg (fiolin) og Ole Martin Vågan (kontrabass). I tilegg hadde de fått med seg PolkaBjørn til å synge «Jeg er fra Romsdalen, Norges Tirol».  Etterpå dro vi og sosialiserte over en middag. Bra kveld!

1079 1078

På onsdag kveld hadde vi vår første skikkelige konsert i teaterkafeén. Vi begynte med de rolige låtene, balladen om Lazy Stang, Carla, Little Lion Man og 50 ways to leave your lover, og fulgte på med Nina og avsluttet med Betty. Og med fullstappet lokale med entusiastisk publikum gikk stemningen i taket! Alt arbeidet i forkant ga et flott resultatet, og la lista høyt foran neste konsert. For en gjeng og for en kveld!

521932_10202221259997459_1493089609_n 1237839_10202221361680001_1759607361_n

 

Marie, Musikklinja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s