Vårfestival

Lørdag 20. april inviterte Fana Folkehøgskule venner, familie og hele nabolaget til vårfestival. Alle hadde jobbet som bare det den siste uka for å få alt klart til lørdagen; filmer ble spilt inn og redigert, klovner og dansere øvde og øvde, det samme gjaldt storbandet som består av hele skolen. Kaker ble bakt, og dekorasjoner laget og hengt opp.

Lørdagen kom, og det gjorde faktisk sola også, etter mange dagers fravær. Folk strømmet på, og elevene sprang rundt for å gjøre de siste forberedelsene på postene sine. Klokka 12.30 var det duket for et flott åpningsnummer i gymsalen, med sang og taler og rektor som spratt konfettiflasken. Så kunne gjestene gjør det de hadde lyst til. Bli fotografert sammen med papegøyer, pynte sine egne cupcakes, sitte med kaffekoppen i teaterkafeen og høre vokalgruppa synge, se på utstillingene i teoribygget, gå på loppemarked, se klovneshow i blackboksen pluss enda flere aktiviteter rundt om på skolen. Og det så ut til at folk storkoste seg!

Klokka 18.00 ble folk igjen invitert opp i gymsalen for avslutningsnummeret. Og da vinnerne av loddtrekningen var trukket, og den siste sangen spilt, var nok alle veldig godt fornøyde med en lang, slitsom og utrolig, utrolig fin dag!

DSC_1236 DSC_1241 DSC_1242 DSC_1244 DSC_1245 DSC_1249 DSC_1250 DSC_1259

– Ingunn, billedkunst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s