Førjulstid og avsluttning for musikk

Nå har alle elevene reist hjem på juleferie, og rommene på skolen står tomme. Også musikkrommet står tomt, og før første gang på lenge er det helt stille. Men det er ikke mange dagene sidene vi reiste… og tiden før jul var full av aktivitet!
Musikklassen hadde først et samarbeidsprosjekt med dramaklassen om å sette opp et juleskuespill, hvor vi spilte en blanding av både tradisjonell julemusikk, og noen litt mer utradisjonelle innslag…  Blandt annet hadde det sneket seg inn både litt Beatles og Austen Powers. Flere av musikkelevene fikk også prøvd seg som skuespillere, og ga oss flere latterfulle og overraskende opptredner. Tydeligvis har vi ikke bare musikktalenter i klassen… Vi har blandt annet også en Øystein!
Prosjektet ble fremført for både medelever på Fana og elever fra den lokale barneskolen, og ut ifra reaskjonene til publikum kan vi med sikkerhet si at forestillingen ble et suksess! Artig var det iallefall! Kanskje er det ikke siste gang klassene samarbeider?
Vi var selvfølgelig ikke ferdig og lei av julemusikk etter dette, og begynte rett på å øve inn et reportoar for den store julefesten den 19.desember, samtidlig som flere elever i klassen arbeidet i studio med en juleplate.
563738_10152382036075249_1172774685_n
Men førjulstiden var ikke bare masse arbeid og prosjekter… Som alle andre klassene hadde vi også en juleavsluttning, og var heldige nok til å bli invitert hjem til musikklærer Lin på juletaco. Der spiste vi godt, og brukte resten av kvelden på å spille Alias. Dette viste seg å være litt av en opplevelse! Utrolig hva litt konkurranse kan vekke… Heldigvis var vi fortsatt venner på slutten av kvelden, men det ble klart bestemt at spillet ikke skal bli med oss på klassetur etter vinterferien.
God jul og Godt nytt år alle sammen!
Vi sees snart!
– Runa, musikkelev
Ps: og Marius, kos deg med all julemusikken du kommer til å høre de neste par dagene! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s