Konsert og klassetur!

Torsdag 8.november pakket musikklassen alt utsyret sitt inn i Oles røde bil og kjørte avsted til Garnes for å holde rockekonsert! Vi hadde nemlig fått i oppdrag av et barnekorps å inngå et lite samarbeidsprosjekt og holde konsert for alle barna i 8-12 års alderen før discoen braste løs. Vi møtte opp noen timer i forkant og begynte å øve sammen med korpset på det veldig tradisjonelle reportoaret som besto av bla. ´´Another brick in the wall´´, ´´Smoke on the water´´ og ´´We will rock you´´. Dette viste seg å bli en større utfordring enn forventet når korpset blåste og slo sine første toner. Spesiellt trommeavdelingen var veldig uenig om hvordan takten egentlig var… Kanskje ikke så rart når korpsets hovedtrommis mente hovedoppgaven hans var å slå trommestikkene sammen før start for å starte korpset.

 

Etter konserten måtte vi forlate lokalet, etter at programlederen sa at bare barna mellom 2 og 5. klasse fikk være igjen på dansegulvet, og vi kjørte videre mot Voss. I bilen hørte vi selvfølgelig på musikk, som stort sett var den eneste CDen vi hadde, nemlig vaktmesteren Påls irske band. Tilslutt kom vi frem til kveldens bosted, en nedlagt militærleir, og vi innkvarterte oss i det ene huset. Det var ikke bare jeg som var letter skeptisk når vi så ut av vinduet på den forlatte leiren som lå badet i tåke, mens de andre henviste til både »The Shining» og noen historisk sett mye mindre hyggelige leire. 
 
Til tross for fantasiene den første kvelden ble oppholdet veldig hyggelig, og vi fikk både spilt konsert på »De tre brødre» og utforsket eksotiske Voss, samtidlig som vi hadde tid til mye kos og spilling på kveldstid. Litt skole hadde vi også da vi besøkte Ole Bull Akademiet og fikk omvisning inne på skolen og i feleverkstedet. Dette korte besøket ga inntrykk og vi begynte med en gang å planlegge et nytt besøk, der vi kanskje også kan snike oss med på et lite kurs. 
 
Vell hjemme på Fana lørdag 10.november ble vi godt mottatt av elevene på de hjemmeværende linjene, og vi fikk høre av flere at det var godt vi var hjemme igjen for å lage litt bråk. Vi får bare velge å ta det positivt, vi går jo tross alt på musikk- vi lager lyd. 
 
– Runa, musikkelev
 
ImageImageImage

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s